.....

Singurătatea, află de la mine, n-o umple lumea, ci o singură fiinţă. Una care te poate ridica sau nimici.

понедельник, 27 февраля 2012 г.

Suflet gol...

    "  Nu exista boala mai mare pentru mine decat acele cuvinte care mint,din dorinta de a fi amabil" 




  Si stii cum e atunci cand simti ca ti se inmoaie picioarele? Cum e atunci cand vrei sa bei un wiskey,doar ca sa-ti infierbinti putin trupul rece,un trup ce parca ti-e strain,un trup care gemea de placere cu o noapte inainte? Un trup ce sta sa cada alaturi de suflet la pamant? Stii cum e sa te astept,si in acel moment sa realizez ca nu o sa mai vii niciodata? Stii cum e sa crezi ca intr-o clipa ti se poate prabusi lumea? Cum e sa stai in mijlocul multimii,si pentru prima oara sa ai senzatia ca nu vezi pe nimeni? Stii cum e sa te  caut ca disperata in fiecare om,sa caut privirea ta,si sa imi dai seama ca nu o gasesc? Stii cum e sa mergi pe drum,sa te bata vantul rece si sa nu-l simti?... sa mergi pe drum si sa iti dai seama ca picioarele iti plutesc,sa iti dai seama ca ai ochii pierduti si sufletul mort? ... sa curga lacrimile siroaie,si sa nu fie nimeni.... nimeni.... sa iti stearga obrazul,sa se uite lumea la tine cu mila,si iti dai seama ca ti-e atat de mila de propriul suflet incat vrei sa-l omori.... Stii cum e atunci cand te inabusa plansul,iti taie respiratia? Stii cum e sa te astept.... si sa realizeze ca nu mai vii..... Doare.... atat de mult doare.... incat a fost prima oara in viata,cand nu am vrut sa vad si sa vorbesc cu nimeni..... nu am vrut.... voiam doar sa ma intind si sa uit ca traiesc......


    Si te trezesti dimineata,ti-e scarba sa te uiti in oglinda,si ochisorii astia,care ii sarutai cu o noapte inainte sa fie rosii de plans,si mai tristi ca niciodata.Te trezesti si te simti liber,incat ti-e scarba..... scarba ca ai libertatea si nu e nimic deosebit in acest lucru..... Si ai fi pus mana in foc,ca nu va fi asa.... ai crezut din nou intr-un om,credeam ..... dar nu o sa mai cred niciodata. Ai sperat ca el va fi asa cum trebuie,macar nu ca restul,.... dar inca o data imi dau seama... ca trebuie sa ma iubesc doar pe mine.




   Si doare....Doamne... cat doare,incat ma mir cum de mai supravetuieste acest biet suflet..... De ce,mama doare atat? Oare port eu vina,pentru tot ce se inatampla? Nu stiu...... si ce poti sa mai spui cat te doare de mori,si omul crede ca nu are nici o vina?






 P.S. Sunt clipe cand crezi ca esti destul de matur ca sa nu ti se mai intample unele lucruri,dar viatat iti demonstreaza ca copili si naivitatea din noi nu moare niciodata. Si dorinta din noi de a fi fericiti,ne face sa construim acest drum gresit. Totusi.... singuratatea,e tarfa care nu o sa ne-o traga niciodata.

Комментариев нет:

Отправить комментарий